Upravit vyhledávání Zpět na výběr

Krásná a útulná garsonka (37m2) v Záběhlicích

10600 Praha 10, Záběhlice

4 830 700 Kč

Nově pro Vás máme v nabídce krásnou garsonku u Hamerského rybníka, který je hned vedle jednoho z největších sportovních areálů v cele Praze , Kde jinde byste hledali 18 tenisových kurtů, beach voleyball, restauraci, squash ale hlavně moc příjemné prostředí.
Po vstupu do bytu se dostaneme do chodby, kde je věšák na oblečení. Vpravo je koupelna se sprchovým koutem umyvadlem a toaletou. Hlavní obývací místnost je 30 m2 velká a díky chytře schované kuchyňce je zde opravdu hodně prostoru pro Vaší kreativitu. Dost místa ušetříte i díky patýrku, které je možné posunout, dle Vaší potřeby, což jsou další 4 m2, které se rozhodně budou hodit. Jako startovací byt a nebo investice je byt optimální.

Záběhlice nabízí, kromě Hamru veškerou občanskou vybavenost, tak jak si bydlení v Praze zaslouží. Hned za domem je restaurace a potraviny. Na větší nákup zajedete do nedalekého Kauflandu.

Asi 2 minuty od domu je autobusová zastávka a díky tomu je dostupnost do centra bez komplikací.

ID zakázky 207708
Aktualizace 02.04.2024
Dispozice garsoniéra
Stav objektu velmi dobrý
Vlastnictví osobní
Podlahová plocha 37

Máte o nabídku zájem?

Vítězslav Culka

Financím a realitám se věnuji od roku 2010 a stále mě baví, když se ke mně vrací po letech spokojení klienti a nebo mě doporučí dále svým známým. Troufnu si říct, že jsem hodně pracovitý a možná i díky tomu se mi hned první rok podařilo vyhrát nováčka roku v naší společnosti. Od té doby se snažím na sobě více pracovat a být ještě efektivnější. V současné době mám manažerskou pozici a v týmu kolem 60 ti lidí. Protože jsem studoval FTVS UK, tak je hodně kolegů podobných jako já. Možná proto jsme i na stejné vlně a rozumíme jeden druhému, což napomáhá skvělé atmosféře týmu a pohodě při naší práci. Systém práce, který jsme za tu dobu vytvořili nás drží na prvních příčkách v celém bidli. Zakládám si na spolehlivosti a preciznosti, neodmítám žádného klienta a bojuji za každý obchod, aby měl co nejhladší průběh. Vždy se snažím být přidanou hodnotu. Mám rád lidi a komunikaci s nimi! Pokud se na mě obrátíte, věřte, že nebudete litovat :-)

774 110 007
S financováním této nemovitosti vám je k dispozici hypoteční průvodce Jan Culka
Kontaktujte nás
S financováním této nemovitosti vám je k dispozici hypoteční průvodce Jan Culka

K nemovitosti zajistíme

Díky našim poradcům pro Vás zajistíme nejvýhodnější financování nového domova: Pokud se rozhodnete nemovitost nejen kupovat. ale i prodávat. doporučujeme vše řešit u nás v rámci jedné služby, abyste se vyvarovali maxima rizik.

Zajistíme nejen výhodný tarif na míru, ale i kompletní přehlášení a administrativu s tím spojenou. Nemusíte se tak o nic starat, potřebné dokumenty a převod na nového vlastníka Vaší nemovitosti zajistíme za Vás.

Naši designéři se postarají, abyste se v novém domě cítili opravdu doma. Změna stávajícího interiéru je pro nás hračka. A> už chcete zařídit dětský pokoj nebo rovnou celý dům, naši interiéroví designéři Vám pomohou vybrat barvy, sladit váš stávající nábytek nebo navrhnou celý interiér.

Chcete ukončit bez starostí i jeden z posledních kroků, rádi Vás přestěhujeme do nového domova.

Pokud by se náhodou stalo, že byste tuto nemovitost nekoupili, využijte náš produkt Dohoda o vyhledání, který Vám pomůže nejvhodnější nemovitost najít.

Podobné nabídky

Našli jsme pro vás 0 nemovitostí
DOTOVANÉ
HYPOTÉKY
Nevybrali jste si a máte také zájem o Dotovanou hypotéku?
Napište nám
Reference
Pavel Bílek
Služeb pana Culky jsme využili již opakované. Před pár lety nám pomohl s vyřízením úvěru pro nákup bydlení a v letošním roce nám zajistil prodej nemovitosti a financování nového bydlení. V dnešní době, a především pokud se jedná o bydlení, očekáváte flexibilitu, rychlost a vstřícnost. To vše nám bylo v osobě p. Culky opakovaně poskytnuto. Osobně oceňuji především provedení celým procesem prodeje a financování. Na všechny naše otázky jsme vždy dostaly velmi rychle odpovědi a mohli v klidu plánovat naši budoucnost. I díky proaktivitě a zkušenostem p. Culky a zároveň excelentní fotodokumentaci ze strany Bidli, se nám povedlo pro naši nemovitost během 2 týdnů sehnat kupce. Celkově jsem byl v s přístupem p. Culky velmi spokojen a je pro mě jasná volba v případě budoucího řešení bydlení.
30. 07. 2023
Monika Wittnerová
Chtěl jsem moc poděkovat panu Culkovi za jeho nasazení a tah na branku. Nebýt jeho odhodlání... Motali by jsme se v kruhu do teď. Výborná spolupráce a nedivím se, že v Bidli chodí každým rokem na bednu TOP manažerů, jak to na mě na FB vyskakuje. Je to člověk na svém místě a úspěch si zaslouží. Ať se daří.
06. 08. 2022
Lucie Vosecká
"Perfektní spolupráce s Bidli" Před krátkou dobou jsme se s manželkou rozhodli prodat malou garsonku v pražských Vršovicích. Obrátili jsme se po doporučení na pana Vítězslava Culku. Po jedné konzultaci jsme si bez váhání plácli. I přes důvěru jsme byli velmi zvědaví, jak obchod půjde. Výše prodejní ceny, kterou pan makléř nastavil, se nám totiž zdála víc než optimistická. Poté se však profesionálové z Bidli v čele s panem Culkou dali do práce a pochybnosti byly rázem pryč. Propagační video bytu tým Bidli natočil tak, že jsme na chvíli zaváhali, jestli si byt nemáme spíše nechat.:) Pak už vzalo vše rychlý spád. Aniž bychom se museli o cokoli starat, prodej byl asi za měsíc vyřízen a byt už má nového majitele. Věřím, že k oboustranné spokojenosti. Realitní služby Bidli a zejména pana Culku můžeme po této zkušenosti vřele doporučit a bude-li ještě co prodávat, nebudeme váhat, na koho se obrátit."
24. 05. 2022
Lenka Kačenková
Chtěli bychom touto cestou ještě jednou poděkovat panu Culkovi a společnosti BIDLI za pomoc při prodeji našich rodinných nemovitostí. Díky panu Culkovi proběhly prodeje velmi rychle a to za námi předem určenou cenu. Pan Culka k tomu přispěl vysoce profesionálním přístupem, manažerským jednáním, seriózním vystupováním a hlavně lidskou slušností. Svojí práci vždycky dělá naplno. Bylo vidět, že je člověk na svém místě. Již máme předchozí zkušenosti s jinými RK a víme, že služby, které nám byly poskytnuty panem Culkou rozhodně nejsou jinde samozřejmostí a svědčí o vysokém kreditu společnosti BIDLI. Na jakékoliv dotazy nám bylo vždy flexibilně a rychle odpovězeno. Pokud budeme do budoucna něco prodávat nebo kupovat určitě se obrátíme zase na pana Culku-profesionála každým coulem. Pana Culku a společnost BIDLI všem doporučujeme, protože s nimi máme i zkušenost kromě prodeje nemovitostí i s vyřízením kvalitních hypoték na naše nemovitosti. Moc děkujeme a přejeme hodně spokojených klientů.
23. 06. 2021
Zdeněk Hospodka
Společnosti BIDLI holding, a.s.jsme s manželkou svěřili do rukou dvě životně významné finanční operace. Prodej bytu po rodičích a nákup domku, kde, jak doufám, prožijeme nějaké ty roky stáří. V obou případech jsme se setkali nejen s očekávanou profesionalitou, měli jsme i pocit jakéhosi přátelského přístupu někoho, kdo "kope za nás". To všechno v době počínající první koronavirové vlny, nejistoty, zavíraných úřadů... Reprezentanti firmy pan.Vítězslav Culka i pan Martin Kraml vždy splnili, co slíbili, veškerou písemnou agendu dodali až k podpisu, byli stále na telefonu pro případné dotazy a nejasnosti, finanční operace přes advokátní úschovu, nabídli i vyřízení pojištění nemovitosti a dodávky energií. Proto jim oběma patří náš veliký dík za odvedenou práci a firmu BIDLI holding, a.s.můžeme všem bez výhrad doporučit.
21. 06. 2021
Václav Wania
Rádi bychom touto cestou poděkovali panu Culkovi za skvělou spolupráci při prodeji našeho domu v Milovicích. Špičková prezentace + video, které se svým týmem vytvořil, způsobilo obrovský zájem a díky komunikaci s klienty se nám podařilo dům prodat o 1,2 mio více než jsme si dovedli představit. Rozhodně můžeme Bidli na prodej nemovitosti jen a jen doporučit.
12. 04. 2021
Štěpánka Bumbálková
S prací realitky BIDLI jako takové jsem spokojena celkově velmi dobře, zejména v poměru cena/výkon. Makléř, pan Culka mi byl doporučen přítelem, pro jeho údajnou schopnost zajistit nemožné. Nevím, jestli to dokáže, ale spolupráce s ním byla radost. Na čem jsme se domluvili, to platilo. Respektoval, pokud jsem řekla „ne“ a nesnažil se mě nijak ovlivňovat v mých rozhodnutích, přesto mi poskytl vždy dostatek informací. Připravil projekt, který bez mého významného nasazení celý zorganizoval a zrealizoval, a zužitkoval tak maximálně ve prospěch mé zakázky! Na jednání chodil přesně, lidé – spolupracovníci, které do našeho projektu zapojil, byli taktéž spolehliví a komunikace ohledně všech aktivit probíhala bezproblémově a podle načasování. Co vnímám jako obrovskou přednost společnosti BIDLI je možnost propojení služeb a zajištění financování pro kupující. Proto také oceňuji, že prostřednictvím pana Culky nebyl problém zapracovat připomínky mého právníka ke smlouvám a celkový přístup ke konečnému a efektivnímu řešení byl velmi vstřícný. Celá transakce dopadla dle předpokladů, navzdory všem omezením, které přímo v době uzavírání smluv přinesl Koronavir! Mohu-li shrnout práci makléře pana Culky a BIDLI celkově, pak: Kvalitní, profesionální, spolehlivé, přitom flexibilní = s ohledem na cenu považuji výkon za nadstandardní a nemohu, než DOPORUČIT! PS Doufám, že sama ještě využiji! :-D Š. Bumbálková
01. 09. 2020
David Šulc
Pana Culku jsem oslovil s prosbou o prodej mého domu. Tohoto rozhodnutí rozhodně nelituji, jelikož dům nachystal na prodej takovým způsobem, že jsme nakonec prodali o 500 000,- Kč více než bylo v inzerci, udělal na náš dům skvělou videoprohlídku a vždycky nám vše perfektně vysvětlil a mohli jsme se na něho spolehnout ve všech ohledech. Navíc pro nás pracoval i o víkendu a je ne něm vidět že svoji práci opravdu miluje a dává do ní 100%. Přesně takto si představujeme práci profesionálního makléře a určitě ho doporučujeme.
16. 12. 2019
Štěpánka Vobecká
Společnost Bidli (konktrétně pana Culku) jsem oslovila, jelikož se mi nedařilo prodat můj pozemek s konkurenční RK a byla to skvělá volba. To co se začalo dít po podpisu smlouvy jsem vážně nečekala. Na pozemku mi postavili virtuální dům, udělali video, létali nad ním dronem a nemovitost propagovali u svých klientů i na sociálních sítích. Pozemek jsem po cca 2 měsících prodala za požadovanou cenu a proto jsem doporučila tuto službu i své kamarádce, které nemovitost také prodali ve velmi krátkém čase. Obě jsme nadmíru spokojené a rozhodně doporučujeme.
30. 10. 2019

Používáme cookies!

Tyto stránky používají a ukládají soubory cookies. Některé jsou nezbytné pro jejich správné fungování (tzv. technické cookies). Dále tyto stránky využívají marketingové a analytické cookies pro zkvalitnění našich služeb a přizpůsobení zobrazovaného obsahu. Pro jejich využití je nutný Váš souhlas. Více informací o cookies.